Open uw eigen Valentino-winkel

Maak van uw passie uw beroep!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten om ons winkelnetwerk uit te breiden. Als u een passie hebt voor chocolade en u wilt deze delen met iedereen rondom u, dan nodigen wij u graag uit voor wat meer uitleg. Misschien kunnen wij u helpen uw droom te realiseren.

Waarom Valentino chocolade verkopen?

De juiste keuze.

We zijn gepassioneerd door chocolade en houden van wat we doen. We staan 100% achter het product dat we maken en we geloven dat onze pralines moeten gedeeld worden overal ter wereld. En de beste manier om dit te doen is om er fantastische geschenken mee te maken. Als we spreken over ervaring, we zijn begonnen in  1978, we maken niet alleen al onze chocolade zelf, we hebben ook vijf eigen succesvolle chocolate & gift stores en dit in de meest competitieve chocolademarkt ter wereld, België.

Hoe Valentino chocolade verkopen? 

Breng een bezoek aan ons atelier.

Als u denkt dat wij het juiste product hebben voor u, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons chocolade-atelier. Hier kan u zien hoe onze producten gemaakt worden en kan u persoonlijk kennis maken met de chocolatiers die al deze heerlijke pralines maken. Dan kan u ook een bezoek brengen aan onze bedrijfswinkel en kijken hoe van al deze chocolade mooie geschenken gemaakt worden, en waarom onze klanten ook steeds terugkomen. We staan achter u en helpen u bij elke stap die u neemt om samen een succesvolle en langdurige relatie op te bouwen.

is_slide

is_slide

 

is_slideis_slide

Contacteer ons

Een luisterend oor

U weet nu alles waar Valentino voor staat, maar u wil meer weten? Contacteer dan ons dan gerust. We helpen u graag met uw vragen over chocolade en het opstarten van uw eigen chocoladewinkel.

U kan ons bereiken per telefoon of via mail op ons kantoor dat gevestigd is in Schepdaal (net buiten Brussel) van maandag tot vrijdag. We hopen snel van u te horen en kijken ernaar uit om u rond te leiden in ons atelier en onze bedrijfswinkel!  

CONTACT